Programma Feestweek 2019

Dit jaar organiseren we voor de 20e keer de feestweek. Wij hebben weer allerlei activiteiten gepland voor jong en oud. Hopelijk zien we jullie vanaf 2 augustus! ProgrammaFeestweek2019

Lees verder

Kom jij ons team versterken?

Wij zijn op zoek naar een: Schoonmaakmedewerkster. Wil jij meewerken in een vooruitstrevend familiebedrijf? Ben je nauwkeurig en weet je van aanpakken? Heb je een positieve werkinstelling? Dan zoeken wij jou!

Lees verder

Moto Guzzi Treffen 21 t/m 23 juni 2019

Van vrijdag 21 t/m zondag 23 juni vindt het Internationaal Moto Guzzi Treffen van MGCN plaats op onze camping. Tijdens dit evenement zijn er diverse activiteiten waaronder een onderdelenmarkt, de band Dirty Dogg en BBQ. Bezoek voor meer informatie de website van MGCN.

Lees verder

Campingseizoen 2019

Het campingseizoen 2019 begint op zaterdag 16 maart 2019. Heeft u uw plaats al gereserveerd? U kunt uw (seizoen)plaats hier eenvoudig reserveren. Wij zien weer uit naar uw komst.

Lees verder

Halloween Feestweek 2018

Van vrijdag 3 t/m zaterdag 11 augustus staat de jaarlijkse feestweek weer op het programma. Thema dit jaar is ‘halloween’. Het gehele programma is hieronder te vinden.

Lees verder
Bellen