de koekoek voorfeesten

Een volledig verzorgd feestje in onze feestzaal? Wat u ook te vieren heeft, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. Onze ruimte biedt plaats aan maximaal +/- 150 personen en kan voor extra personen worden uitgebreid met een tent. Wij hebben arrangementen met onbeperkt drankjes al vanaf € 25,– per persoon.

Informeer naar de mogelijkheden

de koekoek voorrecepties

Wilt u particulier of zakelijk een receptie organiseren? Wij staan graag voor u klaar. Met onze all-in arrangementen weet u precies waar u aan toe bent en u betaald bij ons géén zaalhuur! Een receptie is bij ons te boeken vanaf 25 personen. U kunt onze arrangementen voor recepties hier vinden.

Informeer naar de mogelijkheden

de koekoek voorfeest met dj

Een avondje met de voeten van de vloer? Onze feestzaal biedt plaats aan 150+ feestgangers. Indien gewenst kunnen wij voor u de DJ regelen en zorgen dat de feestzaal in stijl wordt ingericht. Wanneer u één van onze voordelige arrangementen afneemt betaalt u geen zaalhuur!

Informeer naar de mogelijkheden

de koekoek voorlunch & BRUNCH

Ook voor compleet verzorgde lunches en brunches kunt u bij ons terecht. Zowel bij ons in Tienhoven als op locatie. De verzorging kunnen wij geheel aan uw wensen aanpassen. Van eenvoudige broodmaaltijden tot uitgebreide brunchbuffetten, bij ons is het allemaal mogelijk.

Informeer naar de mogelijkheden

de koekoek voorbuffetten & bbq’s

Een overheerlijk buffet of gezellig BBQ op ons terras of in onze feestzaal? Wij zorgen voor overheerlijke salades, mooie stukken vlees en een lekker toetje toe! Een overzicht van onze buffet- en BBQ-arrangementen kunt u hier vinden.

Informeer naar de mogelijkheden


beamer & scherm


catering


bar


gratis wifi

Catering op locatie

Wij verzorgen catering en feestjes op locatie. Van tuinfeestjes tot feesttenten, wij zorgen dat de catering tiptop voor u wordt geregeld.

Wij hebben ruime ervaring in feesten van 25 tot wel 1500 personen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

direct meer informatie?bel 0183-601491

Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden!

Call Now ButtonBellen